Menstroviva čaj pomaže u reguliranju mjesečnih ciklusa kod žena 70g

Čaj koji pomaže u reguliranju mjesečnih ciklusa kod žena. Čaj sadrži biljke poput macine trave koja dokazano djeluje na reguliranje ženskih hormona i zdravog menstrualnog ciklusa. Kunica je biljka koja isto tako pozitivno djeluje na ženske hormone.

Čaj Menstroviva koristi se za reguliranje mjesečnih ciklusa kod žena. Čaj piti jednu litru tokom dana, s tretmanom početi 7 dana prije ciklusa i kada ciklus krene prestati. Idući mjesec ponovo početi s uzimanjem čaja 7 dana prije ciklusa. Čaj uzimati minimalno kroz četri ciklusa kako bi postigli zadovoljavajuće rezultate.

Više detalja

7,30 €

J.M. 1 kg = 94,62 €

Više informacija

Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na zdravlje ljudi. Čaj predstavlja aromatičan napitak koji se dobije kuhanjem biljaka. S obzirom da je fitoterapija znanstveno dokazana i priznata kao pomoćna terapija u liječenju i ublažavanju različitih tegoba.

Kroz ove čajne mješavine donosimo Vam dugogodišnje iskustvo sestre Ljubice u sakupljanju i liječenju biljem koje dolazi iz bogatstva hercegovačkoga kraja. Zdravstvene dobrobiti čajeva širokog su raspona od lakših do težih tegoba poput dijabetesa, artritisa i različitih drugih stanja.

Proizvođač: “BILJE sestre Ljubice” po receptu časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja.

Napomena:
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje:
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Sastojci:

  • Livadna Vrkuta zelen (Alchemilla vulgaris herba)
  • Marulja zelen (Marrubium vulgare herba)
  • Matičnjak list (Melissa officinalis folium)
  • Stolisnik zelen (Achillea milefolium herba)
  • Neven cvijet (Calendula officinalis flos)

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: