Relaksviva čaj doprinosi smirenju, opuštanju i smanjenju napetosti 70g

Čaj koji pomaže u opuštanju organizma, sadrži biljke poput matičnjaka koji dokazano pojačava koncentraciju, djeluje kao antioksidans i opušta mišiće. Sve izvedene studije potvrđuju njegovu učinkovitost na nesanicu i napetost.

Majčina dušica je pak jak antiseptik za unutrašnje organe. Biljka daje snagu, pomaže kod depresije, neurastenija i različitih nervoznih stanja.

Čaj Relaksviva koristi se kod različitih oblika anksioznosti, depresija i ostalih nervoznih stanja.

Više detalja

7,30 € (55,00 kn)

J.M. 1 kg = 104,29 € (785,74 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na zdravlje ljudi. Čaj predstavlja aromatičan napitak koji se dobije kuhanjem biljaka. S obzirom da je fitoterapija znanstveno dokazana i priznata kao pomoćna terapija u liječenju i ublažavanju različitih tegoba.

Kroz ove čajne mješavine donosimo Vam dugogodišnje iskustvo sestre Ljubice u sakupljanju i liječenju biljem koje dolazi iz bogatstva hercegovačkoga kraja. Zdravstvene dobrobiti čajeva širokog su raspona od lakših do težih tegoba poput dijabetesa, artritisa i različitih drugih stanja.

Proizvođač: “BILJE sestre Ljubice” po receptu časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja.

Napomena:
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje:
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Sastojci:

  • Matičnjak list (Melissa officinalis folium)
  • Majčina Dušica zelen (Thymus serpyllum herba)
  • Paprena Metvica (Mentha x piperita)
  • Kamilica cvijet (Chamomilla recutita flos)

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: