Diaviva čaj pomaže kod dijabetesa 70g

Diaviva čaj koji pomaže regulaciji šećera u krvi, sadrži biljke koje imaju odlične rezultate u liječenju dijabetesa.

Piskavica uspostavlja ravnotežu šećera u krvi kod oba tipa dijabetesa. Zahvaljujući aminokiselini 4-hidroksi-izoleucin, koja kontrolira lučenje inzulina. Mahune graha su stari pučki lijek za čišćenje organizma od štetnih tvari.

Čaj Diaviva koristi se kod obje vrste dijabetesa kako bi maksimalno očuvao funkciju gušterače i pomogao očuvanju krvožilnog sustava.

Više detalja

8,02 € (60,43 kn)

J.M. 1 kg = 114,57 € (863,24 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na zdravlje ljudi. Čaj predstavlja aromatičan napitak koji se dobije kuhanjem biljaka. S obzirom da je fitoterapija znanstveno dokazana i priznata kao pomoćna terapija u liječenju i ublažavanju različitih tegoba.

Kroz ove čajne mješavine donosimo Vam dugogodišnje iskustvo sestre Ljubice u sakupljanju i liječenju biljem koje dolazi iz bogatstva hercegovačkoga kraja. Zdravstvene dobrobiti čajeva širokog su raspona od lakših do težih tegoba poput dijabetesa, artritisa i različitih drugih stanja.

Proizvođač: “BILJE sestre Ljubice” po receptu časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama s čirom želuca. Ne preporučuje se uzimanje duže od dva tjedna u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Sastojci:

  • Grah Komušine (Phaseoil pericarpium)
  • Breza list (Betula alba folium)
  • Grčka Piskavica sjeme (Foenugraeci foenum semen)
  • Štitatsta Kičica zelen (Erythrea centrarium herba)
  • Stolisnik zelen (Achillea milefolium herba)
  • Borovnica list i plod (Vaccinium myrtillus folium et fructus)

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: