Hepaviva čaj pomaže kod svih tegoba jetre 70g

Hepaviva je čaj koji pomaže kod svih tegoba jetre. Hepaviva štiti jetru od razarajućeg djelovanja lijekova te pomaže pri čišćenju organizma od alkohola, kemikalija i teških metala. Sadrži biljke poput sikavice čiji aktivni sastojak silimarin obnavlja stanice jetre i pomaže njihov rast.

Čaj Hepaviva koristi se kod bolesti jetre kao što su: hepatitis, ciroza jetre, masna jetra, kolesterol i drugih oboljenja koja mogu dovesti do problema s radom jetre.

Više detalja

7,30 € (55,00 kn)

J.M. 1 kg = 104,29 € (785,74 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na zdravlje ljudi. Čaj predstavlja aromatičan napitak koji se dobije kuhanjem biljaka. S obzirom da je fitoterapija znanstveno dokazana i priznata kao pomoćna terapija u liječenju i ublažavanju različitih tegoba.

Kroz ove čajne mješavine donosimo Vam dugogodišnje iskustvo sestre Ljubice u sakupljanju i liječenju biljem koje dolazi iz bogatstva hercegovačkoga kraja. Zdravstvene dobrobiti čajeva širokog su raspona od lakših do težih tegoba poput dijabetesa, artritisa i različitih drugih stanja.

Proizvođač: “BILJE sestre Ljubice” po receptu časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci.

Sastojci:

  • Sikavica zelen (Silybum marianium herba)

  • Kamilica cvijet (Maricaria chamomilla flos)

  • Stolisnik zelen (Achillea millefolium herba)

  • Neven cvijet (Calendula officinalis flos)

  • Turica zelen (Agrimonia eupatoria herba)

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: