Gastroviva čaj blagotvorno djeluje kod želučanih tegoba 70g

Gastroviva je čaj koji blagotvorno djeluje kod svih želučanih tegoba. Sadrži biljke poput kičice koja pomaže ublažavanju želučane kiseline, smiruje grčeve i potiče probavu. Iđirot je biljka koja pomaže u obnavljanju sluznice želuca i crijeva.

Čaj Gastroviva koristi se kod različitih bolesti probavnog sustava kao što su: nadimanje, grčevi u želucu, mučnine, dispepsije, upala sluznice želuca.

Više detalja

7,30 €

J.M. 1 kg = 104,29 €

Više informacija

Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na zdravlje ljudi. Čaj predstavlja aromatičan napitak koji se dobije kuhanjem biljaka. S obzirom da je fitoterapija znanstveno dokazana i priznata kao pomoćna terapija u liječenju i ublažavanju različitih tegoba.

Kroz ove čajne mješavine donosimo Vam dugogodišnje iskustvo sestre Ljubice u sakupljanju i liječenju biljem koje dolazi iz bogatstva hercegovačkoga kraja. Zdravstvene dobrobiti čajeva širokog su raspona od lakših do težih tegoba poput dijabetesa, artritisa i različitih drugih stanja.

Proizvođač: “BILJE sestre Ljubice” po receptu časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci.

Sastojci:

  • Ptičji dvornik zelen (Polygonum aviculare herba)
  • Kamilica cvijet (Maricaria chamomilla flos)
  • Paprena metvica (Mentha piperita)
  • Stolisnik zelen (Achillea millefolium herba)

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: