Pulmoviva čaj pomaže kod svih plućnih tegoba 70g

Pulmoviva je čaj koji pozitivno djeluje kod svih plućnih tegoba poput astme, kašlja, bronhitisa te drugih plućnih bolesti. Sadrži podbjel koji dokazano djeluje u ročišćavanju viška sluzi iz pluća i bronhija. Umiruje sluzave membrane u plućima i olakšava iskašljavanje. Bokvica sadrži tanin, pektin, limunsku kiselinu te fitoncide protiv bakterija.

Čaj Pulmoviva koristi se kod različitih bolesti pluća kao što su: bronhitis, astma, upale pluća i drugih respiratornih tegoba.

Više detalja

11,00 € (82,88 kn)

J.M. 1 kg = 157,14 € (1.183,99 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na zdravlje ljudi. Čaj predstavlja aromatičan napitak koji se dobije kuhanjem biljaka. S obzirom da je fitoterapija znanstveno dokazana i priznata kao pomoćna terapija u liječenju i ublažavanju različitih tegoba.

Kroz ove čajne mješavine donosimo Vam dugogodišnje iskustvo sestre Ljubice u sakupljanju i liječenju biljem koje dolazi iz bogatstva hercegovačkoga kraja. Zdravstvene dobrobiti čajeva širokog su raspona od lakših do težih tegoba poput dijabetesa, artritisa i različitih drugih stanja.

Proizvođač: “BILJE sestre Ljubice” po receptu časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Ne preporučuje se uzimanje duže od jednog tjedna u kontinuitetu. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 3 godine.

Sastojci:

  • Trputac veliki list (Plantageo major folium)
  • Jaglac cvijet (Primula veris flos)
  • Plućnjak zelen (Pulmonaria officinalis herba)

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: