Dietpharm Super Smoothie za energiju i imunitet, 18 vrećica

Super Smoothie kod umora i iscrpljenosti, za energiju i imunitet!

Dehidrirani sokovi voća daju ovom proizvodu ugodan prirodan okus. Može se pripremati s bilo kojom vrstom mlijeka (kravlje, sojino, rižino)! Pogodan je za dijabetičare!

Sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina i minerala te vlakna s dodatkom dehidriranog soka jagode, cikle, kivija, jabuke, kruške, naranče, manga, banane, nara, kupine i borovnice. Svaka vrećica Super Smoothie-a sadrži vitamine i minerale koji se nalaze u 10 vrsti voća.

Voće je hrana bogata vitaminima, mineralima i vlaknima, ali poznato je da bi pokrili sve potrebe organizma treba konzumirati različito voće. Ponekad je to nemoguće jer dostupnost voća ovisi o sezoni, ali i nepraktično je za konzumaciju u svakom trenutku. Zato je tu Super Smoothie!

UPUTE ZA UPORABU: Sadržaj vrećice otopite u 150 ml mlijeka i u tren dobijete dodatak prehrani odličnog okusa u obliku napitka. Može se koristiti i sojino ili rižino mlijeko. Odrasli i djeca iznad 12 godina uzimaju jednu vrećicu na dan, najbolje uz doručak.

Više detalja


149,90 kn

Više informacija

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Path: > Dietpharm Super Smoothie za energiju i imunitet, 18 vrećica

slični proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: