Naildoc RAPID gel za liječenje gljivične infekcije noktiju

Gel naildoc RAPID je medicinski proizvod za liječenje gljivične infekcije noktiju.

Ova jedinstvena formula djeluje neposredno, prodire kroz površinu nokta i uništava gljivice u roku 20 sekundi. Gel stvara nepovoljno okruženje za rast gljivica i sprječava širenje infekcije na druge nokte te štiti od ponovnog izbijanja infekcije gljivica.

Uništava gljivice na površini nokta u 20 sekundi, sprječava infekciju drugih nokata.

Brzi rezultati, nanošenje pomoću četkice. 5 ml, za okvirno 400 nanošenja.

Više detalja

18,75 €

Više informacija

naildoc RAPID GEL je medicinski uređaj s jedinstvenom formulom za liječenje gljivičnih infekcija noktiju.

  • Neposredan anti-gljivični učinak na površinu nokta u 20 sekundi
  • Sprječava kontaminaciju ostalih noktiju
  • Štiti od recidiva
  • Sadrži esencijalna ulja
  • Klinički testirano

Način djelovanja: Zahvaljujući kombinaciji sastojaka, naildoc® RAPID GEL stvara sloj koji je nepovoljno okruženje za razvoj gljivica na ploči nokta. Djeluje kao fizička barijera koja sprečava širenje gljivica. Urea omogućuje prodiranje aktivnih sastojaka duboko u ploču nokta. naildoc RAPID GEL  smanjuje kiselost nokta, stvarajući nepovoljno okruženje u kojem gljivice više ne mogu rasti i širiti se. Uz to, studije pokazuju da ulje čajevca inhibira razvoj gljivičnih niti (hifa).

naildoc BRZI GEL medicinski je uređaj za liječenje gljivičnih infekcija noktiju (onihomikoze). Ima jedinstvenu formulu koja uklanja gljivice na površini nokta u roku od 20 sekundi. Jedinstvena mješavina sastojaka prodire kroz nokat stvarajući nepovoljno okruženje za razvoj gljivica i tako stvarajući fizičku barijeru protiv širenja gljivica. naildoc RAPID GEL sprečava onečišćenje drugih noktiju i štiti od ponovnog pojavljivanja.

Sastav: Aqua, etoksidiglikol, urea, pentilen glikol, alkoholni denat., Tridiket-9, PEG-40, hidrogenirano ricinusovo ulje, benzil alkohol, ulje listova melaleuke alternifolije, limonen, glicerin, natilakt, propilen glikol, PVP, ksantanfusna guma Ulje, ulje lavandule hibride, mliječna kiselina, linalool, dimetil izosorbid, ulje citrusa Aurantium Dulcis, ulje kablina Pogostemon, dinatrijum fosfat, geraniol, citral, biotin, kumarin, limunska kiselina, Farnesol.

Sadržaj paketa: 5 ml.

Primjena: Nanesite na nokat zahvaćen gljivicama dva puta dnevno četkom koja se lako koristi. Pričekajte najmanje 20 sekundi prije nego što navučete čarape i cipele.

Gljivice na noktima tvrdoglavo se uklanjaju, pa je vrlo važno da naildoc RAPID GEL koristite za liječenje gljivica na noktima sve dok nokat potpuno ne naraste. Za dobre rezultate preporučujemo liječenje tijekom 3 mjeseca.

Urea ili karbamid je organski spoj. Urea je prirodno prisutna u zdravoj koži, jedan od triju prirodnih hidratantnih čimbenika u vanjskom rožnatnom sloju kože.

Mliječna kiselina je kemijski spoj koji ima ulogu u nekoliko biokemijskih procesa. Prirodno je prisutna u ljudima, kao i životinjama.

Ulje čajevca (TTO; Melaleuca alternifolia) prirodna je kompleksna mješavina terpenskih ugljikohidrata i tercijarnih alkohola destiliranih uglavnom na plantažama biljke čajevca koja se uzgaja u Australiji. 4-Terpineol je terpenski alkohol koji se smatra primarnim aktivnim sastojkom ulja čajevca.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: