Compeed Flaster protiv herpesa, 15 kom.

Compeed flaster protiv herpesa je vrlo tanak, fleksibilan i skoro nevidljiv. Flaster se postavlja na kožu već kod prvih znakova herpesa. Tijekom izbijanja, herpes je u potpunosti prekriven i flaster preuzima višak tekućine putem apsorpcije i isparavanja, osiguravajući diskretno i brzo ozdravljenje. To je prvi takav tretman u borbi protiv herpesa.

Pruža 7 prednosti u liječenju problema koji vas najviše muče: brzo smiruje, trenutačno prikriva, ublažava bol, smanjuje crvenilo i otečenost, smanjuje bockanje, svrbež i peckanje, smanjuje stvaranje mjehurića, sprečava nastajanje krasti i smanjuje rizik od kontaminacije rane.

Veličina: 15 flastera

Više detalja

13,75 €

J.M. 1 kom. = 0,78 €

Više informacija

Flaster potiče obrambeni mehanizam kože dok istovremeno osigurava okolinu zaštićenu od mikroba. Antioksidativno djelovanje – smanjuje oksidativni stres uzrokovan štetnim vanjskim čimbenicima Klinički dokazano vidljivo smanjuje crvenilo i umiruje osjetljivu kožu. Tanacetum PFE ima umirujuće i antioksidativno djelovanje.

Uporaba: Flaster staviti ujutro nakon tuširanja i pranja zubi. Osigurajte da je površina na koju ćete zalijepiti flaster suha i čista. Ne koristite ga u kombinaciji sa kremama jer bi se mogao odlijepiti i biti manje učinkovit. Kada se odvoji zamijeniti ga novim dok herpes ne zacijeli. Flastere treba koristiti neprekidno 24 sata dnevno kako bi djelovali na svih 5 faza simptoma. U prosjeku se flaster drži na koži otprilike 8 sati.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: