Twinlab Željezo 18mg, 100 kom.

Željezo u keliranom obliku fero fumarata je u odnosu na ostale oblike željeza koji su u metalnom ili nekeliranom obliku daleko bolje i lakše iskoristivo, bez nuspojava i neugodnog okusa.

Ne preporučuje se uzimanje uz masnu hranu, proteinski visoko koncentrirane obroke, hranu koja sadrži oksalate, fitate (rabarbara, integralne žitarice i dr.), i ostale tvari koje ometaju apsorpciju željeza.

Svrhovito je uz željezo kod slučajeva težih anemija i slabokrvnosti uzimati i vitamine koji sudjeluju u apsorpciji i iskorištavnju željeza u organizmu (napose folna kiselina, vitamin C ).

Način primjene: jedna kapsula na dan ili po preporuci stručne osobe. Zzbog keliranog sastava nema metalni okus karakterističan za okside.

Više detalja

80.00 kn

Više informacija

Jedna kapsula sadrži %DV
Željezo (u obliku fero fumarata)18 mg128%

Sastojci u dnevnoj dozi (jedna kapsula): željezo (željezov fumarat) 18 mg /128% RDA/

Ostali sastojci: krumpirov škrob, želatina, kroskarmeloza natrij, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat, srednjelančani trigliceridi, natrij lauril sulfat

Ne sadrži: bojila, presvlaku i punila za tablete, sol, konzervanse, šećer, umjetne zaslađivače ili salicilate, većinu uobičajenih alergena poput ribe, kukuruza, soje, kvasca, citrusa, pšenice, ječma, laktoze, jaja.

Pakiranje: 100 kapsula

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: