Kupinovo vino OPG Šuler

Kupinovo vino se dobiva prirodnim vrenjem zrelih plodova tamne kupine. Stručnjaci preporučuju ljekovito kupinovo vino kod anemije, iscrpljenosti, slabe uhranjenosti, kod problema s probavom, reguliranjem krvnog tlaka ili cirkulacije.

Kupine su korisne u svakodnevnoj prehrani jer su pravi rudnik antioksidansa, te podižu imunitet, što je od velike važnosti sada kada se borimo protiv prehlada i gripe.

Vino ovog ukusnog tamnog voća sadrži velike količine vitamina B i C, željeza, fosfora, cinka, mangana, magnezija, kalcija, šećera, pektina, folne kiseline i provitamina A. Osim što pomaže kod anemije, kupinovo vino pojačava apetit, te doprinosi boljem lučenju žući i mokraće, s obzirom da je po sastavu slično kiselini iz želučanog soka. Na taj način, ono utječe na zdraviju i bržu izmjeni tvari u organizmu. Istraživanja su također pokazala kako povoljno djeluje i na pojedine kožne bolesti (razne lišajeve, osipe i psorijazu).

Više detalja


47,00 kn

Više informacija

Od svih bolesti, kupinovo se vino najčešće koristi kod liječenja anemije, koja u pravilu nastaje zbog manjka željeza u krvi. Radi normalnog razvoja i dobrog zdravlja, potrebno je u organizam unositi veće količine željeza.
Liječnici preporučuju decilitar kupinova vina dnevno, koje je najbolje konzumirati prije jela.
Path: > > Kupinovo vino OPG Šuler

10 sličnih proizvoda u istoj kategoriji