Snižena cijena! Centrum Women Vitaminsko mineralni dodatak prehrani, 30 kom.

Centrum Women Vitaminsko mineralni dodatak prehrani, 30 kom.

Vitaminsko mineralni dodatak prehrani, s posebnim sastavom koji pojedinačno zadovoljava specifične potrebe žena.

Glavne hranjive tvari za zadovoljavanje prehrambenih potreba žena su: Folna kiselina, Kalcij i Željezo.

Centrum Women sadrži sve B vitamine (B1, B2, B6, B12, niacin i pantotensku kiselinu) koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Sastav Centrum Women je posebno osmišljen za žene s količinama vitamina B i željeza, koji doprinosi normalnom transportu kisika u tijelu i folne kiseline, koja doprinosi smanjenju umora.

Centrum Women sadrži kombinaciju hranjivih tvari koje doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Sadrži velike količine vitamina C u kombinaciji s mineralima kao što su cink i selen, koji povećavaju prirodnu obranu tijela.

Više detalja


95,12 kn

-20%

118,90 kn

Više informacija

Zahvaljujući specifičnim količinama vitamina i minerala, sastav Centrum Women osigurava svakodnevno višestruke koristi za zdravlje žena.

Za žene je važno da se brinu o formiranju kostiju i njihovog održavanja tijekom cijelog života. Kosti su izrađene od različitih minerala i stalno se obnavljaju. Za dobru nadopunu važan je unos određenih vitamina i minerala.

Centrum Women sadrži biotin i cink, hranjive tvari koje doprinose održavanju normalne kose i kože. Također sadrži selen i cink, elemente u tragovima koji doprinose održavanju normalnih noktiju.

Centrum Women, posebno napredna formula sadrži kalcij koji je potreban za održavanje normalnih kostiju. Osim toga vitamin D i vitamin K doprinose održavanju normalnih kostiju.
Path: > > > Centrum Women Vitaminsko mineralni dodatak prehrani, 30 kom.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: