HUG Kurkuma 95% ekstrakt & BioPerine 60 kapsula

Suhi ekstrakt korijena Kurkume (Curcuma longa) standardiziran na najmanje 95% kurkuminoida i suhi ekstrakt ploda Crnog papra (Piper nigrum) BioPerine standardiziran na najmanje 95% piperina

Proizvodu Kurkuma 95% ekstrakt & Bioperine dodan je i sastojak piperin odnosno njegov patentirani i zaštićeni oblik Bioperine – ekstrakt crnog papra koji pojačava djelovanje i apsorpciju kurkumina u stanice tijela do 20 puta. Djelovanje kurkumina je neusporedivo jače od djelovanja začina kurkume iz razloga što začin kurkuma sadržava najviše 3-5% kurkuminoida dok ekstrakt sadrži 95% kurkuminoida.

Više detalja

22,35 €

J.M. 1 kom. = 0,36 €

Više informacija

Kurkuma 95% ekstrakt & BioPerine® je proizvod na bazi suhog ekstrakta korijena Kurkume (Curcuma longa) standardiziranog na najmanje 95% kurkuminoida i suhog ekstrakta ploda Crnog papra (Piper nigrum) BioPerine® standardiziranog na najmanje 95% piperina.
BioPerine je 95% ekstrakt dobiven iz crnog papra koji se uzgaja u vlažnom i hranjivom tlu u regijama južne Indije. Ekstrakt piperin, nazvan BioPerine® u patentiranom obliku, je jedini ekstrakt crnog papra koji je kroz  kliničke studije u SAD-u potkrijepio svoju sigurnost i učinkovitost kod prehrambenih upotreba (GRAS status).


Upotreba:
Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule dnevno najbolje za vrijeme obroka.

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora, primjerene i za vegetarijance.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod poremećaja probavnog sustava, bolesti štitnjače, trudnicama i dojiljama.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: