Snižena cijena! Hamapharm GinkgoMax 90 kapsula

Hamapharm GinkgoMax 90 kapsula

GinkgoMax je proizvod formuliran za ublažavanje simptoma koji se javljaju kod oslabljene cirkulacije ruku, nogu i glave i problema koncentracije i pamćenja.

Obzirom na sastav, GinkgoMax je jedinstven proizvod i vrlo učinkovit jer sadrži ginkgo i vitamin C - njihovo sinergističko djelovanje doprinosi većoj učinkovitosti u odnosu na svaki sastojak zasebno, 80 mg standardiziranog ekstrakta lista ginkga - visoka doza u svakoj kapsuli.

Više detalja

16,62 €

-15%

19,55 €

Najniža cijena zadnjih 30 dana 19,55 €

J.M. 1 kom. = 0,17 €

Više informacija

Ginkgo biloba doprinosi normalnoj cirkulaciji i normalnim kognitivnim funkcijama. Tri su osnovna načina na koja ginkgo djeluje na ljudsko tijelo: Potiče krvni optok do većine tkiva i organa, uključujući mikrocirkulaciju u malim kapilarama, povećava se i opskrba kisikom i hranjivim tvarima, štiti stanice od djelovanja slobodnih radikala (antioksidans), spriječava sljepljivanje trombocita te tako preventivno utječe na stvaranje ugrušaka.

Standardizirani ekstrakt ginkga ima dvije osnovne djelatne komponente:

  1. Ginkoflavonglikozidi su snažni antioksidansi za uklanjaju negativnog učinka slobodnih radikala koji nastaju kao posljedica oksidacije. Štite stanice i tkiva od oštećenja koja mogu nastati agresivnim djelovanjem slobodnih radikala.Imaju sklonost prema određenom tkivu - smanjuju agregaciju trombocita (“ljepljivost” krvnih pločica) i jačaju stijenke kapilara.
  2. Terpenski laktoni (ginkolidi) imaju protuupalni učinak jer inhibiraju daljnji proces sljepljivanja krvnih pločica koji dovodi do upalnog procesa.

Vitamin C doprinosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila, normalnoj psihološkoj funkciji i funkcioniranju živčanog sustava. Vitamin C je snažan antioksidans koji pomaže tijelu u borbi protiv slobodnih radikala.

Preporučuje se uzimanje 1 puta na dan po 1 kapsulu. Prvi znakovi poboljšanja se mogu vidjeti nakon mjesec dana uzimanja. Za trajniji učinak se preporučuje uzimati kroz duže vrijeme (barem 3 mjeseca).

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: