Novo Imuno ND Prirodni proizvod za čišćenje ruku

Imuno ND Prirodni proizvod za čišćenje ruku

Imuno ND je prirodni proizvod za čišćenje ruku, bez alkohola. Sadrži mješavinu prirodnih sastojaka koji zajednički djeluju kao pomoć za smanjenje količine mikroorganizama koji potencijalno mogu uzrokovati razne bolesti.

Benzalkonijev klorid je osnovni djelatni sastojak u bezalkoholnim proizvodima za čišćenje ruku i prisutan je u Imuno ND. Ovaj sastojak se koristio i kao antiseptik za kožu te kao dezinficijens površina. Ne treba ga ispirati nakon nanošenja. Dobro se podnosi, nije zapaljiv, netoksičan je, ima mali alergijski potencijal te nastavlja pružati zaštitu i nakon što se proizvod osuši na koži.

Više detalja

59.80 kn

Više informacija

  • Bez alkohola, ne isušuje ruke, nemasna tekstura, nije zapaljiv, siguran za djecu.
Zašto je važno da ne sadrži alkohol? Česta upotreba preparata na bazi alkohola za higijenu ruku isušuje kožu. Alkoholi su hlapljivi, a tada se aktivna koncentracija takvih komponenata može smanjivati tijekom vremena, jer isparavaju nakon otvaranja proizvoda. Proizvodi na bazi alkohola mogu izazvati alergijske reakcije. Sredstva za dezinfekciju na bazialkohola su zapaljiva, stoga predstavljaju prijetnju ako se zloupotrebljavaju ili čuvaju na visokim temperaturama (npr. u automobilu). Djeca su posebno osjetljivana trovanje alkoholom.

proizvodi u istoj kategoriji