Zoono To Go proizvod za zaštitu svih površina 30ml

Proizvod za zaštitu svih površina. Nakon nanošenja Microbe Shield proizvoda formira se antimikrobski sloj koji se veže za površinu i ostaje zaštićena do 30 dana.

Proizvod na bazi vode; ne sadrži alkohol, toksine niti aditive. Dermatološki testirano i ekološki prihvatljivo. Ne ostavlja mrlje na koži i odjeći. Ubija do 99,99 % patogenih mikroorganizama.

Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije uporabe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.

Više detalja

80.43 kn

Više informacija

Ubija mikroorganizme i štiti duže. Zoono formula na bazi vode pogodna je i za najzahtjevniju kožu. Spoj koji su znanstvenici usavršavali godinama. Zoono je potpuno jedinstven. Razina toksičnosti ( LD 50 ) kao vitamina C ili kave.

Dermatološki testirani i ekološki prihvatljivi. Zoono funkcionira na principu fizičke eliminacije mikroorganizama i zamjenjuje potrebu za opasnim kemikalijama, otrovima i alkoholom. Metoda eliminacije mikroorganizama na molekularnoj razini sprječava razvoj supermikroorganizama (mutaciju), nije moguć razvoj imuniteta na proizvod, odnosno mikroorganizmi ne stvaraju rezistenciju (otpornost) na Zoono proizvode, za razliku od svih postojećih dezinfekcijskih sredstava. Zoono nema boje, mirisa, ne ispire se, ekološki je prihvatljiv, ne dovodi do iritacija. Potpuno je nježan za ljude i životinje, smrtonosan je za širok raspon bakterija, virusa, gljivica, plijesni i algi. Zoono ne sadrži štetne kemikalije, jer je tekući Zoono manje toksičan od vitamina C i kave.

Gdje koristiti Zoono? Bakterije, virusi, gljivice i alge mogu se naći bilo gdje u svakodnevnom životu. S našim širokim rasponom Zoono proizvoda, možete biti zaštićeni na poslu, u igri, na putu i na svim područjima doma. Industrije u kojima se Zoono trenutno koristi uključuju: postrojenja za punjenje, prehrambena industrija, klaonice, uslužni objekti, zdravstvene ustanove, wellness & spa, banke i bankomati, prijevozna sredstva i mnogi drugi.

Efikasnost i testiranje. Za razliku od konvencionalnih antimikrobika, Zoono ne ubija mikroorganizme kemijskim trovanjem ili dehidracijom alkohola nego mehaničkom inektivacijom, ne ispire se, isparava, ne ostavlja tragove na nanesenoj površini. Ne pospješuje mutaciju mikroba. Razultat je izuzetno dugotrajan, siguran za upotrebu u blizini hrane. U odnosu na ostale proizvode, Zoono je svjetski lider u zaštiti od mikroorganizama. Dokazano je učinkovit protiv velikog broja patogena, uključujući MRSA, E.Coli, salmonela, H1N1 (svinjska gripa), Listerija, TB, Stachybotrys (crna plijesan), pa čak uništava i Norovirus.


proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: