Biobaza Home univerzalno sredstvo za dezinfekciju

Učinkovito suzbija bakterije, viruse, gljivice, plijesni, spore i biofilm sa svih površina, vode i zraka.

Trenutno dezinficira sve površine, a eterično ulje limuna ostavlja osvježavajući miris u prostoru. Idealan je za korištenje na svim površinama – od onih za hranu do sanitarija i drugih prostorija.

Potpuno je siguran, a posebice se preporučuje u kućanstvima s malom djecom ili kućnim ljubimcima. Ne ostavlja tragove, ne isparava, ne sadrži boje i mirise, nije korozivan.

Količina: 500 ml.

Više detalja

43,90 kn

Više informacija

Ekološki dezinficijens dobiven je iz prirodnih tvari jedinstvenom tehnologijom na bazi aktivnih iona pa je potpuno siguran za zdravlje, živi svijet i okoliš. Idealno je sredstvo za korištenje u kućanstvima s malom djecom i kućnim ljubimcima jer neotrovna, 100% biorazgradiva formula učinkovito suzbija bakterije, viruse, gljivice, plijesni, spore i biofilm sa svih površina, kao i hrane, vode i zraka. Obogaćen eteričnim uljem limuna, osvježava prostor.

Djeluje kao antiseptik pa se može čak koristiti i za dezinfekciju kože.

UPUTSTVO ZA UPORABU: Poprskati površinu dezinficijensom i pustiti da djeluje 1 do 3 minute, prebrisati papirnatim ubrusom ili ostaviti da se osuši. Potapanjem predmeta u radnu otopinu u omjeru 1dcl dezinficijensa na 1l vode, ostaviti potopljeno 5 minuta i posušiti. Ispiranje nije potrebno. Ne sadrži štetne sastojke.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: