Nefroviva čaj povoljno djeluje kod bubrežnih tegoba 70g

Nefroviva je čaj koji povoljno djeluje u liječenju svih bubrežnih tegoba. Sadrži biljke poput preslice koja je kao ljekovita biljka poznata još od davnih vremena. Preslica stimulira rad bubrega te time pomaže u izbacivanju štetnih tvari iz organizma, dok vodopija djeluje kao diuretik.

Čaj Nefroviva koristi se kod bolesti bubrega kao što su: nefritis, bubrežne infekcije i drugi poremećaji u radu bubrega.

Više detalja

7,30 € (55,00 kn)

J.M. 1 kg = 104,29 € (785,79 kn)

Više informacija

Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na zdravlje ljudi. Čaj predstavlja aromatičan napitak koji se dobije kuhanjem biljaka. S obzirom da je fitoterapija znanstveno dokazana i priznata kao pomoćna terapija u liječenju i ublažavanju različitih tegoba.

Kroz ove čajne mješavine donosimo Vam dugogodišnje iskustvo sestre Ljubice u sakupljanju i liječenju biljem koje dolazi iz bogatstva hercegovačkoga kraja. Zdravstvene dobrobiti čajeva širokog su raspona od lakših do težih tegoba poput dijabetesa, artritisa i različitih drugih stanja.

Proizvođač: “BILJE sestre Ljubice” po receptu časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Sastojci:

  • Grah Komušine (Phaseolus vulgaris pericarpium)
  • Kukuruz svila (Zea Mays stigmata)
  • Breza list (Betula alba folium)
  • Plava Vodopija zelen (Cichorium intybus herba)
  • Zečji Trn korijen (Ononis spinosa radix)

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: