Arkopharma Detox BIO za pomoć u detoksikaciji organizma

Arkopharma Detox BIO je posebno formuliran dodatak prehrani za pomoć u detoksikaciji organizma, posebno kod promjene godišnjih doba te nakon blagdana. Odličan je i kod pripreme organizma za mršavljenje.

Preporučuje se osobama koje žele poboljšati opće stanje organizma i pročistiti tijelo od toksina (priprema za mršavljenje, kod korištenja lijekova, alkohola, cigareta, jednolične prehrane bogate zasićenim masnoćama i šećerima…).

Dodatno se preporučuje i tijekom te nakon blagdana (za detoksikaciju zbog povećanog unosa nezdrave hrane i poboljšanje probave).

Više detalja

138,20 kn

Više informacija

Organsko bilje za detoksikaciju organizma i poboljšanje probave. Pomno odabrani prirodni sastojci te formulacija razvijena od strane stručnjaka Arkopharme.

*EU/Ne-EU poljoprivreda. Certificira FR-BIO-01.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi

(= 1 ampula = 10 ml):

Ekstrakt korijena maslačka

8,9 g

Koncentrirani sok plodova crne bazge

460 mg

Sok korijena crne rotkve

310 mg

Koncentrirani sok ploda limuna

30 mg

  • Maslačak (lat. Taraxacum officinale) – porijeklom iz Europe, tradicionalno se koristi kao pomoć kod drenaže suvišne vode i toksina iz organizma zahvaljujući diuretskom djelovanju. Posebno doprinosi regeneraciji i pročišćavanju jetre. Zahvaljujući alfa-glukozidazama doprinosi i prirodnom smanjenju šećera u krvi.
  • Crna bazga (lat. Sambucus nigra) – porijeklom iz Europe, biljka česta na području Švicarske, ali i drugih zemalja umjerene klime. Koristi se u fitoterapiji koristi kao pomoć kod eliminacije toksina iz organizma, poboljšava probavu te ima antioksidativni i diuretski učinak.
  • Crna rotkva (lat. Raphanus sativus var. niger) – jestiva biljka debelog korijena te karakterističnog okusa. Obiluje antioksidansima, elektrolitima, mineralima, vitaminima i prehrambenim vlaknima. Djeluje blagodatno na epitel crijeva.
  • Limun (lat. Citrus limon) – antioksidans bogat vitaminom C. Dodan proizvodu radi boljeg okusa.


Namijenjeno odraslim osobama i mladima od navršenih 12 godina.

Jedna ampula dnevno. Prije otvaranja, protresite ampulu. Zbog prirodnog sastava proizvoda, može nastati mala količina taloga, ali to ne utječe na njegovu kvalitetu.Da biste omogućili lomljenje, kvrcnite kažiprstom oba kraja ampule. Papirnatom maramicom slomite jedan kraj. Ne činite to iznad čaše da bi izbjegli da u nju upadne eventualna krhotina. Okrenite ampulu i slomljeni kraj stavite iznad čaše. Papirnatom maramicom slomite drugi kraj, opet pazeći da ne bude iznad čaše.Pustite da se tekućina iscijedi. Dodajte otprilike pola čaše vode (125 ml).

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: