ALCOVIT Med za detoksikaciju probavnog trakta 15g

ALCOVIT Med 15g je medicinski proizvod u praškastom obliku za detoksikaciju probavnog trakta i pomoć jetri kod vezivanja teških metala, ostatka lijekova i kontaminanata poput toksina i alkohola.

Alcovit Med je vrlo učinkovit zahvaljujući brzom djelovanju još u želucu i tankom crijevu, prije nego toksini i molekule alkohola uđu u krvotok.

Sastojci: prirodni mineralni silikat, limunska kiselina, natrijev bikarbonat, fruktoza, prirodni voćni prah limete, prirodna sredstva za bojanje (klorofil), maltodekstrin.

Namjena: ALCOVIT Med može se koristiti za vezivanje: kontaminanata poput toksina i alkohola, teških metala i ostataka lijekova.

Više detalja

19.90 kn

Više informacija

Kontraindikacije: trudnice i dojilje te osobe sa zdravstvenim problemima se prije konzumacije trebaju posavjetovati s liječnikom. ALCOVIT Med se ne smije koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergija na bilo koji od njegovih sastojaka.

Nuspojave: Ukoliko se proizvod koristi u skladu s uputama, ne bi trebalo doći do nuspojava.

Interakcije: Ne koristiti prah izravno s drugim lijekovima. Potrebno je održati vremenski interval od 2 sata između uporabe lijekova i Alcovit® Med-a.

Primjena: Otopiti sadržaj jedne vrećice u 200 ml vode, pažljivo promiješati i odmah popiti. Ukoliko je potrebno, promiješati ponovno.

Doziranje: Preporučena doza je jedna vrećica 15g dnevno. Preporučena doza ne smije se prekoračiti. Kontinuirana uporaba ne smije biti duža od 28 dana, nakon čega je potrebno napraviti stanku od 8 dana.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: