Detoks MF kapsule za detoksikaciju 30x580mg

Detoks MF je proizvod koji na potpuno prirodan i jednostavan način pomaže čišćenju organizma od nakupljenih toksina, pospješuje funkciju jetre te pridonosi boljem radu mokraćnog i probavnog sustava. Značenje ovog proizvoda još je važnije danas kada mnogi ljudi pate od loše probave, osobito nakon teških jela.

Najčešći su uzroci smetnji loše prehrambene navike, nedostatak svakodnevne rutine u prehrani, život opterećen brigama i stresom, nedostatak tjelesne aktivnosti. Posljedice su sve češći pritisak u gornjem dijelu trbuha, osjećaj nadutosti, bučan rad crijeva, a u nekim slučajevima i grčevi. Blagotvoran učinak artičoke i gela aloje vere uz sinergističko djelovanje probavnih enzima bromelaina i papaina pomaže detoksikaciji organizma potpuno prirodno.

Više detalja

11,25 €

J.M. 1 kom. = 0,38 €

Više informacija

UPUTE ZA UPOTREBU: Uzimati 1 kapsulu dnevno, po potrebi uz obrok.

NAPOMENA: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

UPOZORENJE: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posvjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

NETO KOLIČINA: 30 kapsula (= 30 x 580 mg)

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: