Perspi-Rock prirodni deozodorans u sticku bez aluminija 60g

100% prirodni, bez aluminija dezodorans za zaštitu od prekomjernog znojenja i pratećeg neugodnog mirisa.

Siguran, jednostavan i 100% prirodan dezodorans, 100% bez kemikalija, za zaštitu od prekomjernog znojenja i pratećeg neugodnog mirisa.

Perspi-Rock je prirodni dezodorans s ograničenim anitperspirativnim svojstvima. Muškarci i žene mogu koristiti za tretiranje lakših i umjerenih oblika znojenja. Ne bi se trebao koristiti za tretiranje hiperhidroze ili bromhidroze.

Više detalja

16,92 €

J.M. 1 kg = 282,00 €

Više informacija

Lagano, učinkovito rješenje za prekomjerno znojenje koje se stoljećima koristi u Aziji. Perspi Rock sitnim mikropskim slojem prirodnih kristala neutralizira bakterije koje uzrokuju neugodni miris. Perspi Rock nudi blagu antiperspirativnu zaštitu. a čak se može koristi za spriječavanje krvarenja nastala tijekom brijanja.

• nježan za kožu, napravljen od prirodnih minerala u Aziji, 100% PRIRODAN, 0% kemikalija, Perspi-Rock napravljen je od prirodnih kristala u Aziji.

100% bez kemikalija, Perspi-Rock™ ne sadrrži aluminij klorid ili alumijev klorohidrat.

Koliko dugo traje djelovanje Perspi Rock-a? Perspi-Rock može pomoći u zaštiti od prekomjernog znojenja i neugodnog mirisa. Jedno pakiranje od 60g može izdržati do 6 mjeseci.

Perspi-Rock spriječava znojenje i prateći neugodan miris tijekom 24 sata.

Za primjenu jednostavno stavite Perspi- Rock pod vodu i nakon toga nanesite ga na čistu kožu. Ako se primjenjuje svaki dan, pakiranje od 60g može izdržati i do 6 mjeseci.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: