Dermalogica Precleanse ulje za čišćenje 150ml

Lagano ulje za čišćenje. Ulje na bazi masline i koštice marelice, s dodatkom kukui oraha, sjemena boražine i ulja rižinih mekinja otapa površinski sebum i nečistoću topivu u mastima.

Hidrofilna (koja voli vodu) formula omogućuje lako ispiranje PreCleansea i nečistoće topive u mastima bez masnih tragova. Nakon Precleansea upotrijebite odgovarajući Dermalogica proizvod za čišćenje za temeljito dvostruko čišćenje.

Ne sadrži umjetne mirise i boje.

Više detalja

258,00 kn

Više informacija

Upute za korištenje: Izlijte malu količinu na suhe dlanove. Umasirajte na suho lice i oči da biste otopili površinski sebum, make up i nečistoću. Koncentrirajte se na područja začepljenja ili tvrdokornu nečistoću. Namočite ruke i nastavite masirati kako biste dobili laganu, mliječnu emulziju. Isperite mlakom vodom. Nakon toga upotrijebite drugi odgovarajući Dermalogica proizvod za čišćenje kako biste postigli profesionalne rezultate.

Opis djelovanja:
  • S površine kože otapa make up na bazi ulja, sebum, zaštitne faktore i onečišćivače iz okoliša, pripremajući kožu za temeljitije čišćenje propisanim Dermalogica proizvodom za čišćenje
  • Regenerirajuće maslinovo ulje omekšava kožu, vitamin E i ekstrakt sjemenki boražine je hrane i zaglađuju
  • Osigurava profesionalnu snagu čišćenja

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: