Eucerin UltraSENSITIVE losion za čišćenje lica, 100ml

Dnevna i noćna krema za suhu i izrazito osjetljivu kožu.

Eucerin UltraSENSITIVE krema za suhu kožu preporučuje se za izrazito osjetljivu kožu gdje su glavni simptomi neugodan osjećaj na koži sa žarenjem, peckanjem i svrbežom, ali bez vidljivih znakova crvenila. Kada se primjenjuje nakon čišćenja, trenutačno ublažava i umiruje suhu, izrazito osjetljivu kožu lica, vrata i dekoltea pružajući dugotrajnu udobnost i zaštitu kože, a posebni vosak u kremi ostavlja kožu nahranjenom i vlažnom.

Eucerin UltraSENSITIVE krema za suhu kožu ne samo da trenutačno umiruje izrazito osjetljivu suhu kožu već tijekom vremena pomaže i u zaštiti barijere kože i povećava granicu tolerancije kože.

Više detalja

112,20 kn

Više informacija

UPUTE ZA KORIŠTENJE: Za temeljito čišćenje, ublažavanje crvenila i trenutačnu i dugotrajnu udobnost kože, nanosite dvaput dnevno.

Eucerin UltraSENSITIVE losion za čišćenje lica „čista” je formula, što znači da ima samo ograničen broj sastojaka i ne sadržava konzervanse (uključujući parabene), parafine, mirise i alkohol.

Kao i svi preparati iz Eucerin linije za njegu izrazito osjetljive kože, i  UltraSENSITIVE krema za suhu kožu ima ambalažu koja sprječava zagađenje. Također sadrži samo ograničen broj sastojaka za veću čistoću i manji rizik od reakcije.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: