Novo Snižena cijena! Masažer protiv celulita Beurer cellulite releaZer

Masažer protiv celulita Beurer cellulite releaZer

SVJETSKA INOVACIJA Prvi klinički testiran anticelulitni masažer! Klinički potvrđen učinak. Vidljivo smanjenje celulita.

Vibracijska tehnologija releaZer masažera opušta i učvršćuje duboko tkivo točno tamo gdje je potrebno. Promiče i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira.

Klinički dokazano smanjuje celulit, poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože, poboljšava izgled kože. Povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Jednostavan je za primjenu čak i pod tušem.

Jamstvo 3 godine.

Više detalja


593,30 kn

-15%

698,00 kn

Više informacija

Mnoge žene žele imati glatka bedra i čvrstu stražnjicu bez izbočina uzrokovanih celulitom. Sada konačno postoji učinkovito, klinički testirano, rješenje za primjenu kod kuće!

Celulit je otporan: ni kreme ni dijete ne pomažu dugoročno jer se ne bore protiv pravog uzroka.


Beurerov Cellulite releaZer stvarno djeluje! Tehnologija vibracije zateže duboko tkivo. Također potiče i ubrzava reduciranja masnih stanica. Celulit je razbijen točno tamo gdje i nastaje. Neželjene kožne promjene su smanjene. Koristite Cellulite releaZer za primjetno glatku, čvrstu i zategnutu kožu te oblikovano tijelo.

beurer anticelulitni masažer cellulite releazer

ZNANSTVENO DOKAZANI UČINAK: Prvi klinički testiran masažer protiv celulita - poboljšava izgled kože i smanjuje vidljive neravnine. Za primjetno glatke, čvrste i zategnute obiline nakon samo 12 tjedana. 80% ispitanika izjavilo je da je njihova koža svilenkasta i glatka nakon primjene. 73% potvrđuje da im koža izgleda čvršće.

beurer anticelulitni masažer cellulite releazer

DUGOROČAN UČINAK - ČISTA SNAGA Ciljana masaža povećava mikrocirkulaciju u tkivu te promiče i ubrzava redukciju molekula masti.

KLINIČKI TESTIRAN Prvi na svijetu: prvi klinički testiran anticelulitni masažer. Ciljana aplikacija smanjuje celulit - udubljenja su manje vidljiva i nepravilnosti su smanjene u smislu primjetno glatke, čvrste i napete kože i oblina tijela.* Uživajte i osjećajte se ugodno u vlastitoj koži.

beurer anticelulitni masažer cellulite releazer

KORAK PO KORAK DO SAVRŠENOG TIJELA

1. korak Uključite uređaj u primjenu u svoj dnevni beauty ritual kod kuće. Snažna baterija ima rad u trajanju od oko 10 sati - dovoljno za nekoliko tjedana tretmana bez ponovnog punjenja.

2. korak Započnite dan osjećajući se svježe! Anticelulitni masažer Cellulite releaZer je vodootporan i bežičan - savršen za uporabu kod tuširanja.

3. korak Svaka žena je drugačija. Odaberite svoj osobni wellness program masaže s dva ponuđena programa masaže i tri razine intenziteta.

4. korak Za one koji žele učiniti više za sebe i svoje zdravlje, koji paze na uravnoteženu prehranu i bave se fizičkom aktivnosti sportovi izdržljivosti poput plivanja, hodanja i trčanja su idealni. Ipak, masne naslage se naročito vole nakupiti preko mišića koji su manje aktivni.

beurer anticelulitni masažer cellulite releazer


PREGLED GLAVNIH FUNKCIJA Beurer Cellulite releazera:
Potiče anticelulitnu masažu i drenažu

• Smanjuje celulit, nepravilnosti su manje vidljive - klinički testiran * Poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože. Poboljšava izgled kože. Vodootporan i jednostavan za primjenu čak i pod tušem

• Za izrazito glatke, čvrste i zategnute obline. Vibracijska masaža za poboljšanje tonusa dubokog tkiva. 2 programa za masažu, 3 razine intenziteta.

• Indikatorska lampica za prikaz brzine i stanja baterije. Litij-ionska baterija - cca 10 sati trajanja baterije. Punjač - 3,5 sata punjenja

• Automatsko isključivanje nakon 15 minuta. Neklizajuće ručke s mekanom površinom

• 4 površine za tretman (glatko, šiljci, tupi rub, oštri rub).

• Učinkovitost provjerena na institutu PROderm u Hamburgu ( studija br. 18.0090-53)Beurer cellulite releaZer - masažer protiv celulita

Path: > > > > Masažer protiv celulita Beurer cellulite releaZer

slični proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: