Masažer protiv celulita Beurer cellulite releaZer CM 100

SVJETSKA INOVACIJA Prvi klinički testiran anticelulitni masažer! Klinički potvrđen učinak. Vidljivo smanjenje celulita.

Vibracijska tehnologija releaZer masažera opušta i učvršćuje duboko tkivo točno tamo gdje je potrebno. Promiče i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira.

Klinički dokazano smanjuje celulit, poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože, poboljšava izgled kože. Povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Jednostavan je za primjenu čak i pod tušem.

Jamstvo 3 godine.

Više detalja

85,88 €

-15%

101,04 €

Najniža cijena zadnjih 30 dana 101,04 €

Više informacija

Mnoge žene žele imati glatka bedra i čvrstu stražnjicu bez izbočina uzrokovanih celulitom. Sada konačno postoji učinkovito, klinički testirano, rješenje za primjenu kod kuće!

Celulit je otporan: ni kreme ni dijete ne pomažu dugoročno jer se ne bore protiv pravog uzroka.


Beurerov Cellulite releaZer stvarno djeluje! Tehnologija vibracije zateže duboko tkivo. Također potiče i ubrzava reduciranja masnih stanica. Celulit je razbijen točno tamo gdje i nastaje. Neželjene kožne promjene su smanjene. Koristite Cellulite releaZer za primjetno glatku, čvrstu i zategnutu kožu te oblikovano tijelo.

beurer anticelulitni masažer cellulite releazer

ZNANSTVENO DOKAZANI UČINAK: Prvi klinički testiran masažer protiv celulita - poboljšava izgled kože i smanjuje vidljive neravnine. Za primjetno glatke, čvrste i zategnute obiline nakon samo 12 tjedana. 80% ispitanika izjavilo je da je njihova koža svilenkasta i glatka nakon primjene. 73% potvrđuje da im koža izgleda čvršće.

beurer anticelulitni masažer cellulite releazer

DUGOROČAN UČINAK - ČISTA SNAGA Ciljana masaža povećava mikrocirkulaciju u tkivu te promiče i ubrzava redukciju molekula masti.

KLINIČKI TESTIRAN Prvi na svijetu: prvi klinički testiran anticelulitni masažer. Ciljana aplikacija smanjuje celulit - udubljenja su manje vidljiva i nepravilnosti su smanjene u smislu primjetno glatke, čvrste i napete kože i oblina tijela.* Uživajte i osjećajte se ugodno u vlastitoj koži.

beurer anticelulitni masažer cellulite releazer

KORAK PO KORAK DO SAVRŠENOG TIJELA

1. korak Uključite uređaj u primjenu u svoj dnevni beauty ritual kod kuće. Snažna baterija ima rad u trajanju od oko 10 sati - dovoljno za nekoliko tjedana tretmana bez ponovnog punjenja.

2. korak Započnite dan osjećajući se svježe! Anticelulitni masažer Cellulite releaZer je vodootporan i bežičan - savršen za uporabu kod tuširanja.

3. korak Svaka žena je drugačija. Odaberite svoj osobni wellness program masaže s dva ponuđena programa masaže i tri razine intenziteta.

4. korak Za one koji žele učiniti više za sebe i svoje zdravlje, koji paze na uravnoteženu prehranu i bave se fizičkom aktivnosti sportovi izdržljivosti poput plivanja, hodanja i trčanja su idealni. Ipak, masne naslage se naročito vole nakupiti preko mišića koji su manje aktivni.

beurer anticelulitni masažer cellulite releazer


PREGLED GLAVNIH FUNKCIJA Beurer Cellulite releazera:
Potiče anticelulitnu masažu i drenažu

• Smanjuje celulit, nepravilnosti su manje vidljive - klinički testiran * Poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože. Poboljšava izgled kože. Vodootporan i jednostavan za primjenu čak i pod tušem

• Za izrazito glatke, čvrste i zategnute obline. Vibracijska masaža za poboljšanje tonusa dubokog tkiva. 2 programa za masažu, 3 razine intenziteta.

• Indikatorska lampica za prikaz brzine i stanja baterije. Litij-ionska baterija - cca 10 sati trajanja baterije. Punjač - 3,5 sata punjenja

• Automatsko isključivanje nakon 15 minuta. Neklizajuće ručke s mekanom površinom

• 4 površine za tretman (glatko, šiljci, tupi rub, oštri rub).

• Učinkovitost provjerena na institutu PROderm u Hamburgu ( studija br. 18.0090-53)Beurer cellulite releaZer - masažer protiv celulita

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: