Suban Gavez korijen 80g

Pospješuje granulaciju i stvaranje kalusa. Alantoin je glavna aktivna tvar gaveza. To je organska supstanca sa snažnim keratoličkim i adstrigentnim djelovanjem.

Alantoin stimulira proces razmjene materija u potkožnom tkivu i potiče stanični rast što rezultira epitelizacijom i protektivnim učinkom na koži.

Alantoin također snažno potiče rast stanica u kostima (lom kosti), stanicama vezivnog tkiva (tetivama, ligamentima - sportske ozljede).

Više detalja

2,80 €

Više informacija

Osnovne djelatne tvari: Sadrži alantoin, tanine, sluzi i pirolizidinske alkaloide. Djelovanje i uporaba: Pospješuje granulaciju i stvaranje kalusa, djeluje protuupalno (antiflogistično). Pomaže kod iščašenja, uganuća, zatvorenih prijeloma i podljeva krvi. Primjenjuje se ISKLJUČIVO kao oblog.

Ograničenja za uporabu: 
Ne smije se primjenjivati oralno.Ne koristiti kod otvorenih, velikih rana. Ne preporuča se primjena duža od 6 tjedana godišnje, niti tokom trudnoće.

Uporaba:
2 žličice korijena gaveza preliti s 2 dl hladne vode, kratko prokuhati, pustiti da odstoji poklopljeno 30 minuta, povremeno promiješati i procijediti. Koristiti kao oblog 3 puta dnevno.

Veličina: 80 g

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: