Uroviva čaj pomaže kod tegoba urinarnog trakta

Uroviva pomaže kod svih tegoba urinarnog trakta poput cistitisa, cističnih ulceracija i bakterijskih infekcija. Sadrži biljke poput medvjetke koja djeluje antiseptički. Preslica je biljka kojom se stoljećima liječe upale mokraćnog kanala te je ujedno i jedan od najjačih prirodnih diuretika.

Čaj Uroviva koristi se kod bolesti urinarnog trakta kao što su cistitis i bakterijske infekcije.

Više detalja

49,90 kn

Više informacija

Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na zdravlje ljudi. Čaj predstavlja aromatičan napitak koji se dobije kuhanjem biljaka. S obzirom da je fitoterapija znanstveno dokazana i priznata kao pomoćna terapija u liječenju i ublažavanju različitih tegoba.

Kroz ove čajne mješavine donosimo Vam dugogodišnje iskustvo sestre Ljubice u sakupljanju i liječenju biljem koje dolazi iz bogatstva hercegovačkoga kraja. Zdravstvene dobrobiti čajeva širokog su raspona od lakših do težih tegoba poput dijabetesa, artritisa i različitih drugih stanja.

Proizvođač: “BILJE sestre Ljubice” po receptu časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Ne preporučuje se uzimanje duže od jednog tjedna u kontinuitetu. Ne preporučuje se uzimati s lijekovima, brusnicom, vitaminom C, osobama sa oštećenjem srca, bubrega, trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina.

Sastojci:

  • Medvjetka list (Arctostaphylos uva-ursi folium)
  • Kadulja list (Salvia officinalis folium)
  • Breza list (Betula alba folium)
  • Bijeli Sljez korijen (Althea officinalis radix)
  • Preslica zelen (Equisetum arvense herba)
  • Vodopija zelen (Cichorium intybus herba)

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: