Pulmoviva čaj pomaže kod svih plućnih tegoba

Pulmoviva je čaj koji pozitivno djeluje kod svih plućnih tegoba poput astme, kašlja, bronhitisa te drugih plućnih bolesti. Sadrži podbjel koji dokazano djeluje u ročišćavanju viška sluzi iz pluća i bronhija. Umiruje sluzave membrane u plućima i olakšava iskašljavanje. Bokvica sadrži tanin, pektin, limunsku kiselinu te fitoncide protiv bakterija.

Čaj Pulmoviva koristi se kod različitih bolesti pluća kao što su: bronhitis, astma, upale pluća i drugih respiratornih tegoba.

Više detalja

79,90 kn

Više informacija

Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na zdravlje ljudi. Čaj predstavlja aromatičan napitak koji se dobije kuhanjem biljaka. S obzirom da je fitoterapija znanstveno dokazana i priznata kao pomoćna terapija u liječenju i ublažavanju različitih tegoba.

Kroz ove čajne mješavine donosimo Vam dugogodišnje iskustvo sestre Ljubice u sakupljanju i liječenju biljem koje dolazi iz bogatstva hercegovačkoga kraja. Zdravstvene dobrobiti čajeva širokog su raspona od lakših do težih tegoba poput dijabetesa, artritisa i različitih drugih stanja.

Proizvođač: “BILJE sestre Ljubice” po receptu časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Ne preporučuje se uzimanje duže od jednog tjedna u kontinuitetu. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 3 godine.

Sastojci:

  • Trputac veliki list (Plantageo major folium)
  • Jaglac cvijet (Primula veris flos)
  • Plućnjak zelen (Pulmonaria officinalis herba)

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: