Klimaksviva čaj pomaže u predmenopauzi, postmenopauzi i tijekom menopauze 70g

Čaj Klimaksviva koristi se u predmenopauzi, postmenopauzi i u tijeku menopauze. Djeluje umirujuće i smanjuje tegobe u klimakteriju.

Klimakterij i menopauza predstavljaju velike promjene u životu žene. Klimakterij može donijeti velike teškoće poput nesanice, tjeskobe, ubrzanog lupanja srca, preznojavanja i slično.  Izbalansirana mješavina ovog čaja doprinijet će olakšanju svih navedenih tegoba. Čaj sadrži biljke koje umiruju organizam te pozitivno djeluju na ženske hormone.

Više detalja

7,30 €

J.M. 1 kg = 94,43 €

Više informacija

Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na zdravlje ljudi. Čaj predstavlja aromatičan napitak koji se dobije kuhanjem biljaka. S obzirom da je fitoterapija znanstveno dokazana i priznata kao pomoćna terapija u liječenju i ublažavanju različitih tegoba.

Kroz ove čajne mješavine donosimo Vam dugogodišnje iskustvo sestre Ljubice u sakupljanju i liječenju biljem koje dolazi iz bogatstva hercegovačkoga kraja. Zdravstvene dobrobiti čajeva širokog su raspona od lakših do težih tegoba poput dijabetesa, artritisa i različitih drugih stanja.

Proizvođač: “BILJE sestre Ljubice” po receptu časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina. Ne preporučuje se uzimati s lijekovima.

Sastojci:

  • Matičnjak list (Melissa officinalis folium
  • Metvica list (Mentha piperita folium)
  • Odoljen korijen (Valeriana officinalis radix)
  • Prava Broćika zelen (Galium verum herba)
  • Kamilica cvijet (Matricaria chamomilla flos)

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: