Klimaksviva čaj pomaže u predmenopauzi, postmenopauzi i tijekom menopauze

Čaj Klimaksviva koristi se u predmenopauzi, postmenopauzi i u tijeku menopauze. Djeluje umirujuće i smanjuje tegobe u klimakteriju.

Klimakterij i menopauza predstavljaju velike promjene u životu žene. Klimakterij može donijeti velike teškoće poput nesanice, tjeskobe, ubrzanog lupanja srca, preznojavanja i slično.  Izbalansirana mješavina ovog čaja doprinijet će olakšanju svih navedenih tegoba. Čaj sadrži biljke koje umiruju organizam te pozitivno djeluju na ženske hormone.

Više detalja

49,80 kn

Više informacija

Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na zdravlje ljudi. Čaj predstavlja aromatičan napitak koji se dobije kuhanjem biljaka. S obzirom da je fitoterapija znanstveno dokazana i priznata kao pomoćna terapija u liječenju i ublažavanju različitih tegoba.

Kroz ove čajne mješavine donosimo Vam dugogodišnje iskustvo sestre Ljubice u sakupljanju i liječenju biljem koje dolazi iz bogatstva hercegovačkoga kraja. Zdravstvene dobrobiti čajeva širokog su raspona od lakših do težih tegoba poput dijabetesa, artritisa i različitih drugih stanja.

Proizvođač: “BILJE sestre Ljubice” po receptu časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina. Ne preporučuje se uzimati s lijekovima.

Sastojci:

  • Matičnjak list (Melissa officinalis folium
  • Metvica list (Mentha piperita folium)
  • Odoljen korijen (Valeriana officinalis radix)
  • Prava Broćika zelen (Galium verum herba)
  • Kamilica cvijet (Matricaria chamomilla flos)

proizvodi u istoj kategoriji