Swiss Energy kapsule crnog češnjaka

Kapsule crnog češnjaka sadrže specijalan ekstrakt crnog, fermentiranog češnjaka kao i vitamine B-skupine (B1, B2 i B6).

Swiss Energy kapsule crnog češnjaka sadrže visokokvalitetni ekstrakt crnog češnjaka kojem su dodani dragocjeni vitamini B skupine koji doprinose očuvanju vitalnih tjelesnih funkcija kao što su normalan rad srca, metabolizam željeza, normalan rad živčanog sustava, kognitivne funkcije i izmjena energije te smanjenje iscrpljenosti i umora.

Male mekane kapsule su ugodne za gutanje, te ne uzrokuju nikakve neugodne mirise niti podrigivanje.

Više detalja

89.90 kn

Više informacija

Istraživanja pokazuju da češnjak ima mnoga korisna svojstva. Upotreba češnjaka u sirovom obliku uzrokuje poteškoće zbog intenzivnog mirisa te učinka na želudac i probavni trakt , kao i isparavanje neugodnog mirisa kroz kožu i dah. Zbog svega navedenog, prednosti korištenja češnjaka u sirovom obliku nisu prikladna za sve.

Što je crni češnjak? Crni češnjak koji se koristi za proizvodnju ekstrakta je specijalni argentinski češnjak koji fermentira prirodnim procesom u Japanu primjenom kompleksnog procesa fermentacije starog više stoljeća. Tijekom prirodnog procesa fermentacije (bez genetskog inženjeringa) svježi češnjak fermentira u kontroliranim uvjetima kroz dugi vremenski period. Šećer i aminokiseline češnjaka za vrijeme fermentacije proizvode melanoidine, prirode organske spojeve žuto-smeđe do crne boje koji su odgovorni za crnu boju. Zbog fermentacije i konzistencija češnjaka postaje vrlo mekana.

Koji je revolucionaran učinak crnog češnjaka? Korisni učinci češnjaka poznati su svima. Naravno, nisu ni zanemarive neugodne pojave vezane uz konzumaciju sirovog češnjaka. Crni češnjak, s druge strane, dobiven prirodnim procesom fermentacije omogućava nam korištenje češnjaka bez neugodnih nuspojava.

Za razliku od običnog češnjaka, crni češnjak je u potpunosti bez mirisa, ne ostavlja neugodan okus u ustima nakon primjene, ne uzrokuje podrigivanje ni nadutost ili neugodne mirise. Također, nema smanjenog učinka djelatnih komponenti koje određuju njegovu učinkovitost!

Sastav: Ekstrakt crnog češnjaka (fermentum bulbus Alii Sativi); rafinirano sojino ulje; sojino ulje; pčelinji vosak; sojin lecitin; ovojnica kapsule: želatina (goveđa); glicerol (98%); sorbitol (70%); glicerol (86%); crni željezov oksid, crveni željezov oksid, voda; vitamin B1(tiamin mononitrat); vitamin B2 (riboflavin); vitamin B6 (piridoksin hidroklorid).

Doziranje: Kao dodatak prehrani, uzima se dvije kapsule na dan, odjednom ili raspoređeno u danu. Kapsule su malene i mekane ugodne su za gutanje te ne predstavljaju problem čak ni osobama koji imaju probleme s gutanjem velikih tableta ili kapsula. Preporuča se konzultirati sa liječnikom prije početka upotrebe. Bez glutena, laktoze i konzervansa.

Mjere opreza: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece, na tamnom i suhom mjestu. Ne upotrebljavajte nakon isteka roka valjanosti, označenom na pakiranju. Ne preporuča se trudnicama i dojiljama! Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se konzultirati sa svojim liječnikom prije početka upotrebe ovog dodatka prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Neto težina 1 kapsule: 470 mg ± 7.5%. Pakiranje sadrži 20 kapsula.

Proizvođač: Alpinamed AG, CH-9306 Freidorf, Switzerland

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: