Swiss Energy kapsule crnog češnjaka

Kapsule crnog češnjaka sadrže specijalan ekstrakt crnog, fermentiranog češnjaka kao i vitamine B-skupine (B1, B2 i B6).

Swiss Energy kapsule crnog češnjaka sadrže visokokvalitetni ekstrakt crnog češnjaka kojem su dodani dragocjeni vitamini B skupine koji doprinose očuvanju vitalnih tjelesnih funkcija kao što su normalan rad srca, metabolizam željeza, normalan rad živčanog sustava, kognitivne funkcije i izmjena energije te smanjenje iscrpljenosti i umora.

Male mekane kapsule su ugodne za gutanje, te ne uzrokuju nikakve neugodne mirise niti podrigivanje.

Više detalja

11,95 €

J.M. 1 kom. = 0,60 €

Više informacija

Istraživanja pokazuju da češnjak ima mnoga korisna svojstva. Upotreba češnjaka u sirovom obliku uzrokuje poteškoće zbog intenzivnog mirisa te učinka na želudac i probavni trakt , kao i isparavanje neugodnog mirisa kroz kožu i dah. Zbog svega navedenog, prednosti korištenja češnjaka u sirovom obliku nisu prikladna za sve.

Što je crni češnjak? Crni češnjak koji se koristi za proizvodnju ekstrakta je specijalni argentinski češnjak koji fermentira prirodnim procesom u Japanu primjenom kompleksnog procesa fermentacije starog više stoljeća. Tijekom prirodnog procesa fermentacije (bez genetskog inženjeringa) svježi češnjak fermentira u kontroliranim uvjetima kroz dugi vremenski period. Šećer i aminokiseline češnjaka za vrijeme fermentacije proizvode melanoidine, prirode organske spojeve žuto-smeđe do crne boje koji su odgovorni za crnu boju. Zbog fermentacije i konzistencija češnjaka postaje vrlo mekana.

Koji je revolucionaran učinak crnog češnjaka? Korisni učinci češnjaka poznati su svima. Naravno, nisu ni zanemarive neugodne pojave vezane uz konzumaciju sirovog češnjaka. Crni češnjak, s druge strane, dobiven prirodnim procesom fermentacije omogućava nam korištenje češnjaka bez neugodnih nuspojava.

Za razliku od običnog češnjaka, crni češnjak je u potpunosti bez mirisa, ne ostavlja neugodan okus u ustima nakon primjene, ne uzrokuje podrigivanje ni nadutost ili neugodne mirise. Također, nema smanjenog učinka djelatnih komponenti koje određuju njegovu učinkovitost!

Sastav: Ekstrakt crnog češnjaka (fermentum bulbus Alii Sativi); rafinirano sojino ulje; sojino ulje; pčelinji vosak; sojin lecitin; ovojnica kapsule: želatina (goveđa); glicerol (98%); sorbitol (70%); glicerol (86%); crni željezov oksid, crveni željezov oksid, voda; vitamin B1(tiamin mononitrat); vitamin B2 (riboflavin); vitamin B6 (piridoksin hidroklorid).

Doziranje: Kao dodatak prehrani, uzima se dvije kapsule na dan, odjednom ili raspoređeno u danu. Kapsule su malene i mekane ugodne su za gutanje te ne predstavljaju problem čak ni osobama koji imaju probleme s gutanjem velikih tableta ili kapsula. Preporuča se konzultirati sa liječnikom prije početka upotrebe. Bez glutena, laktoze i konzervansa.

Mjere opreza: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece, na tamnom i suhom mjestu. Ne upotrebljavajte nakon isteka roka valjanosti, označenom na pakiranju. Ne preporuča se trudnicama i dojiljama! Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se konzultirati sa svojim liječnikom prije početka upotrebe ovog dodatka prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Neto težina 1 kapsule: 470 mg ± 7.5%. Pakiranje sadrži 20 kapsula.

Proizvođač: Alpinamed AG, CH-9306 Freidorf, Switzerland

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: