Premium MIX želatinizirane mace 30x5g

Maca za hormonalnu ravnotežu i iscrpljenost organizma.

PREMIUM MIX praha žute, crvene i crne želatinizirane (gelatinized) Mace kombinacija je sve tri vrste peruanske mace, pakirana u praktične vrećice od 5g što je ujedno i preporučena dnevna doza. Optimalna je preporuka za žene u pred i postmenopauzi, alternativa klasičnoj hormonalnoj terapiji.

Premium mix želatinizirane mace preporučuje se:

  • neredoviti menstrualni ciklus – amenoreja

  • menopauzalne smetnje, pms simptomi

  • uravnoteženje funkcije štitnjače

  • preiscrpljenost (adrenalni umor)

  • stres, umor i opće mentalno stanje

  • autoimune bolesti, za zdravlje kože

Više detalja

110.20 kn

Više informacija

PREMIUX MIX CRVENE, ŽUTE I CRNE ŽELATINIZIRANE (gelatinized) MACE kombinacija je sve tri vrste peruanske mace. Odlikuje se udjelom žute mace, najčešće korištenog ekotipa korijena mace, u kombinaciji s crvenom i crnom macom što ovu mješavinu čini istinskim premium proizvodom.

Ovu nutritivno visokovrijednu mješavinu tri vrste mace odlikuje intenzivniji, karamelizirani okus koji je rezultat procesa želatinizacije zbog čega je izuzetno ukusan za konzumaciju.
Premium MIX žute, crvene i crne mace je zbog nižeg sadržaja glukozinolata najprikladniji za primjenu kod osoba s usporenim radom štitnjače. Uz to, optimalna je preporuka za žene u pred i postmenopauzi, alternativa klasičnoj hormonalnoj terapiji. Želatinizacija (gelatinized) žute mace rezultira svijetlosmeđom, zagasito zlatnom bojom te intenzivnijim, karameliziranim okusom.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: