Aktival Beta Glukan Forte C 30x500mg

Beta glukan ima višestruka biološka djelotvornosti– kao imunomodulator, imunostimulator i kao iznimno jaki antioksidans. - See more at: http://vitalko.com/AKTIVAL-BETA-GLUKAN-FORTE-500MG-30KAPSULA#sthash.Z4FL28Ha.dpuf
Beta glukan ima višestruka biološka djelotvornosti– kao imunomodulator, imunostimulator i kao iznimno jaki antioksidans.

Preporuča se kod:
    - jačanja imuniteta
    - prevencije tumorskih oboljenja
    - kao dodatak u terapiji kancerogenih stanja
    - kod svih vrsta infekcija
    - prevencije od štetnih djelovanja kemikalija i zračenja (npr. kemoterapije)
    - postoperativnog oporavka

Potpuno je prirodan i bez nuspojava. Aktival Beta glukan je proizvod garantirano visoke čistoće te ne uzrokuje alergije. Beta-1,3/1,6-D-glukan je prirodan i ne uzrokuje nuspojave.

Sadržaj: 30 kapsula.

Više detalja

28,34 €

J.M. 1 kom. = 0,94 €

Više informacija

BETA GLUKAN: je dugolančani polisaharid koji se sastoji od međusobno povezanih molekula glukoze. Prirodno se nalazi u staničnoj stijenci pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae), mnogih jestivih gljiva i žitarica kao što su zob i ječam. O porijeklu beta glukana ovisi i struktura njegove molekule koja može biti linearna ili razgranata. Kodbeta glukana iz kvasca i gljiva molekule glukoze povezane su β-1,3-glikozidnom vezom u osnovnom lancu, a kratki pobočni lanci su povezani β-1,6-glikozidnom vezom što čini molekulu razgranatom, dok su kod beta glukana iz zobi i ječma molekule glukozeprimarno povezane linearno β-1,3 i β-1,4-glikozidnim vezama.

VITAMIN C: Najvažnija, ali i najpoznatija uloga vitamina C je da doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin C potiče rad našeg imunološkog sustava  i stimulira proizvodnju i funkciju bijelih krvnih stanica, osobito neutrofila najvažnijih čimbenika u borbi protiv virusa i bakterija.

Zbog toga oslabljena imunološka funkcija i učestale prehlade i infekcije mogu ukazivati na deficit vitamina C kao i slabost i umor.

Upute za upotrebu: 1-3 kapsule dnevno.

Tri kapsule sadrže:                                                         Količina:
Beta-1,3/1,6-D-glukan(izoliran iz kvasca Saccharomyces cerevisiae)              1500 mg
Vitamin C (L-askorbinska kiselina)                                                                      180 mg (225% PU*)
*PU = preporučeni dnevni unos

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: