Avent DECT monitor za bebe SCD580

Monitor za bebe Avent SCD580 nudi potpunu udobnost i sigurnost za vas i vašu bebu. Pruža najpouzdaniju vezu u kombinaciji s raznim značajkama za umirivanje. Vaša će beba uživati u projektoru noćnog svjetla!

Ponekad je vašoj bebi potrebno da čuje vaš umirujući glas. Pritiskom jednog gumba možete se povezati sa svojom bebom iz bilo koje prostorije svog doma.

Beba i dalje može biti nemirna neposredno nakon što je stavite na spavanje. Umirite i uspavajte bebu projekcijom zvjezdanog noćnog svjetla koja se može aktivirati s roditeljske jedinice ili jedinice za bebu.

Kombinirani senzor za vlagu i temperaturu omogućuje vam da nadzirete uvjete u bebinoj sobi.

Indikatori se aktiviraju kako bi naznačili razinu zvuka u sobi vaše bebe, čak i kad je isključen zvuk roditeljske jedinice.

Više detalja

166,30 €

Više informacija

Nježno umirite bebu vlastitom odabranom pjesmom i toplim umirujućim sjajem noćnog svjetla. MP3 "plug and play" omogućava vam reprodukciju vlastitih odabranih pjesama. Vaša glazba u bebinoj sobi pomoći će bebi da utone u san u tren oka.

Kombinirani senzor za vlagu i temperaturu omogućuje vam da nadzirete uvjete u bebinoj sobi. Vaša beba ne može regulirati svoju tjelesnu temperaturu jednako dobro kao vi te je i najmanja promjena temperature, previsoka ili preniska vlaga može uznemiriti. Posebni kombinirani senzor za vlagu i temperaturu odmah će vas preko digitalnog prikaza na roditeljskoj jedinici upozoriti kada uvjeti u sobi vaše bebe promijene. Imajte potpunu kontrolu nad uvjetima u bebinoj sobi.

Jedinstveni način rada Smart ECO automatski smanjuje snagu prijenosa i povećava trajanje baterije. Što ste bliže bebi, to je manje snage potrebno za savršenu vezu.

proizvodi u istoj kategoriji