Avent DECT monitor za bebe SCD506

Novi Avent DECT monitor za bebe ulijeva sigurnost jer ćete se osjećati blizu svojoj bebi, čak i kada niste u istoj prostoriji. Pouzdana veza s poboljšanim kristalno čistim zvukom, umirujućim noćnim svjetlom i uspavankama.

Kristalno jasno ćete čuti i najmanji hihot, gugutanje ili štucanje. Tehnologija DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) jamči vrlo kvalitetan, kristalno čist zvuk kako biste uvijek mogli čuti svoju bebu.

Indikatori se aktiviraju kako bi naznačili razinu zvuka u sobi vaše bebe, čak i kad je isključen zvuk roditeljske jedinice.

Roditeljska jedinica upozorit će vas kada je monitor izvan dometa ili kada je razina napajanja niska, što vam pomaže da uvijek budete povezani s bebom.

Domet u zatvorenom do 50 metara. Domet na otvorenom do 330 metara.

Jedinstveni način rada Smart ECO automatski smanjuje snagu prijenosa i povećava trajanje baterije. Što ste bliže bebi, to je manje snage potrebno za savršenu vezu (nije dostupno u SAD-u i Kanadi).


Umirite i uspavajte bebu toplim opuštajućim sjajem noćnog svjetla i blagim uspavankama.

Više detalja

750,00 kn

Više informacija

DECT tehnologija jamči nulti stupanj smetnji od bilo kojeg drugog proizvoda koji odašilje signale, poput drugih monitora za bebe, bežičnih i mobilnih telefona. Šifriranje podataka omogućuje sigurnu i privatnu vezu te možete biti sigurni da nitko drugi ne čuje vašu bebu.

proizvodi u istoj kategoriji