Eucerin AtopiControl krema za njegu 75ml

Svakodnevna uporaba kozmetičke kreme za njegu potrebna je kako bi se ublažili neugodni simptomi atopijskog dermatitisa. Eucerin AtopiControl krema za njegu je bogata krema za svakodnevnu upotrebu na specifičnim područjima poput laktova i koljena.

Usklađena je s atopičnom kožom tijekom faza bez simptoma i također se može koristiti za dodatnu njegu tijekom akutnih faza uz Eucerin AtopiControl Akut kremu za njegu kože sklone crvenilu ili kao dopuna liječenju farmaceutskim proizvodom.

Više detalja

17,84 € (134,42 kn)

J.M. 1 l = 237,87 € (1.792,21 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Eucerin AtopiControl krema za njegu sadržava 12% omega-6 masnih kiselina, uključujući ulje noćurka i ulje sjemenki grožđa Ti sastojci pomažu u smirivanju i hrane suhu, ispucalu kožu.

Sljedeći sastojak je prirodni likokalkon A koji djeluje protuupalno i bori se protiv iritacija. Bogata emulzijska krema hidratizira i umiruje kožu te smanjuje hrapavost dok istovremeno olakšava simptome svrbeža i zategnute kože. Koža je meka na dodir te je osjetno glađa.

Eucerin AtopiControl krema pogodna je za odrasle, djecu i dojenčad od 3 mjeseca nadalje. Kako bi se smanjio rizik od iritacije kože i alergija, ne sadrži parabene, mirise ili boje.

Kliničke i dermatološke studije pokazuju odličnu podnošljivost na koži kod pacijenata s atopičnom kožom. Svojstva pogodno za dojenčad/bebe bez mirisa.

Uputa za korištenje: Nakon čišćenja, pažljivo nanesite Eucerin AtopiControl kremu na posebna ciljana područja (laktove, koljena i sl.) jednom ili dvaput dnevno.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: