Eucerin AtopiControl Akut krema za njegu kože sklone crvenilu 100ml

S regenerirajućim, umirujućim sastojcima koji djeluju antibakterijski protiv podražaja na svrbež i hlade kožu.

Klinički dokazano značajno poboljšava izgled kože tijekom faza upale.

Eucerin AtopiControl Akut krema za njegu kože sklone crvenilu zahvaljujući svojim njegujućim svojstvima prekida začarani krug izbijanja osipa koji svrbi. Njezina njegujuća svojstva pomažu u smanjenju korištenja hidrokortizona tijekom izbijanja osipa.

Više detalja

198,40 kn

Više informacija

Klinički i dermatološki je dokazana usklađenost ove kreme s kožom u fazi atopijskog dermatitisa kod odraslih, djece i dojenčadi starije od 3 mjeseca. Kako bi rizik od iritacija kože i alergija bio što manji, ne sadržava kortizon, mirise, boje ni parabene.

Klinička studija pokazuje da svojstva AtopiControl Akut kreme za njegu kože sklone crvenilu imaju sličan pozitivan utjecaj na izgled kože kod atopijskog dermatitisa kao i primjena 1%-tne kreme na bazi hidrokortizona.

AtopiControl Akut krema nije lijek i ne služi kao nadomjestak bilo kojem lijeku. Nanesite na zahvaćena područja koliko je god potrebno za intenzivno njegovanu, umirenu i nahranjenu kožu.

Eucerin AtopiControl Akut krema za njegu kože sklone crvenilu sadrži jedinstven kompleks koji uključuje regenerirajuće omega-6 masne kiseline (ulje noćurka i ulje sjemenki grožđa), ljekoviti licochalcon A (ekstrakt korijena sladića), dekandiol koji djeluje antibakterijski i mentoksipropandiol koji hladi kožu.

proizvodi u istoj kategoriji