Aromara PSO-EX za pomoć kod psorijaze 30ml

PSO-EX je prirodno i cjelovito rješenje za vaše kožne probleme! PSO-EX preporučamo za sve oblike kožnih oštećenja, kontaktni i seboreični dermatits i neurodermitis. Ne sadrži kortikosteroide, konzervanse, bojila i punila te je odobren od Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi kao kozmetika s posebnom namjenom.

PSO-EX podržava rastući trend koji uključuje tretiranje stanja psorijaze potpuno prirodnim putem. Osim kod psorijaze, PSO-EX preporučamo za sve oblike kožnih oštećenja, kontaktni i seboreični dermatits i neurodermitis.

Više detalja

12,20 €

Više informacija

Koristiti najmanje 3 mjeseca!

Preventivno protiv psorijaze: Nakon povlačenja simptoma psorijaze, nastavite koristiti Crni kim PLUS dva puta dnevno, a PSO-EX nastavite nanositi jednom dnevno na dijelove tijela koje psorijaza inače zahvaća. Rezultat je maksimalno odgađanje  pogoršanja psorijaze.

DJELOVANJE: Prirodni sastojci, eterična i bazna ulja vrhunske kvalitete u PSO-EXu normaliziraju rast stanica kože, ublažavaju upalne procese, olakšavaju svrbež, dezinficiraju, hidratiziraju, hrane i toniziraju kožu.

UPUTE ZA KORIŠTENJE: Nanijeti ga na zahvaćeno područje tri puta dnevno, najbolje na svježe opranu kožu. Možete ga koristiti na svim dijelovima tijela, uključujući i tjeme. Prvi učinci djelovanja vidljivi su 4 do 7 dana nakon početka korištenja. Nakon 30 dana primjene napraviti pauzu u trajanju od 14 dana.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: