Natikače za žene i muškarce Kopitarna 1266

Kopitarna professional, za one koji traže certificiranu, zaštitnu, anatomsku, kožnu, udobnu obuću. Profesionalna certificirana obuća za žene i muškarce.

Anatomska radna obuća robne marke Kopitarna s certifikatom EN ISO 20347:2012, zaštitna kategorija 2, OB, SRC, E. PU potplat s visokom otpornošću na proklizavanje. Mekana kožna untrašnjost. Smanjuje udar pri kodanju u petnom dijelu. Podstavljeno gornjište i pasica za regulaciju. Obuća je šivana i lijepljena.

Profesionalna obuća KOPITARNE zamišljena je tako da vas štiti od ozlijeda, infekcija i mikrobiološkog utjecaja. Zaštita protiv sklizanja povećava sigurnost zaposlenih u zdravstvu, hotelijerstvu, ugostiteljstvu, trgovini i raznim uslužnim djelatnostima, kao i u različitim granama lake industrije.

Više detalja

Više informacija

Obuća je testirana i isprobana sukladno europskim normama i standardima. Zaštitna obuća KOPITARNA je glede zaštite, koju nudi, u skladu s direktivama OVO (89/686/EEC).

Obuću izrađujemo od visoko kvalitetnih prirodnih europskih materiala u bijeloj i crnoj boji, a dio kolekcije je nudimo i u drugim modernim bojama. Protuklizna obuća povečava sigurnost osoba zaposlenih u zdravstvu i zdravstvenoj skrbi, hotelijerstvu, ugostiteljstvu, trgovini i drugim uslužnim djelatnostima te u lakoj industriji. Radna zaštitna obuća s europskim certifikatom EN ISO 20347:2012 je protuklizna SRC, antistatička A, absorbira energiju u petnom dijelu E, otporna je na ulja i goriva FO, te nudi opciju zaštite ESD. Vodootporni gornji dio WRU ima stupanj zaštite O2. Nudimo Vam bogatu ponudu natikača sa stupnjom zaštite OB, kao i natikača i cipela sa zaštitnim stupnjem O1. Zaštitna obuća sa zaštitnom kapicom ima europski certifikat EN ISO 20345:2011 te uz zaštitu po standardu EN ISO 20347 nudi zaštitu prstiju od udarca do 200 J. U ponudi imamo natikače sa stupnjom zaštite SB kao i sandale i cipele sa stupnjom zaštite S1 i S2.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: