Natikače Kopitarna Bio-Soft, art. 601

Kopitarna professional, za one koji traže certificiranu, zaštitnu, anatomsku, kožnu, udobnu obuću.

Model Kopitarne s prilagođenom visinom pete, te mekanim, anatomski oblikovanim i kožom presvučenim gazištem, koji nudi odličnu amortizaciju pritiska stopala, za korištenje u kući ili na poslu. Neklizajući potplat omogućuje sigurno kretanje po svim podlogama.

Profesionalna obuća KOPITARNE zamišljena je tako da vas štiti od ozlijeda, infekcija i mikrobiološkog utjecaja. Zaštita protiv sklizanja povećava sigurnost zaposlenih u zdravstvu, hotelijerstvu, ugostiteljstvu, trgovini i raznim uslužnim djelatnostima, kao i u različitim granama lake industrije.

Više detalja

311,00 kn

Više informacija

Zbog manjih kalupa preporučujemo vam da odaberete broj anatomske obuće jedan (1) broj veći nego što inače nosite.

Obuća je testirana i isprobana sukladno europskim normama i standardima. Zaštitna obuća KOPITARNA je glede zaštite, koju nudi, u skladu s direktivama OVO (89/686/EEC).

Obuću izrađujemo od visoko kvalitetnih prirodnih europskih materiala u bijeloj i crnoj boji, a dio kolekcije je nudimo i u drugim modernim bojama. Protuklizna obuća povečava sigurnost osoba zaposlenih u zdravstvu i zdravstvenoj skrbi, hotelijerstvu, ugostiteljstvu, trgovini i drugim uslužnim djelatnostima te u lakoj industriji. Radna zaštitna obuća s europskim certifikatom EN ISO 20347:2012 je protuklizna SRC, antistatička A, absorbira energiju u petnom dijelu E, otporna je na ulja i goriva FO, te nudi opciju zaštite ESD. Vodootporni gornji dio WRU ima stupanj zaštite O2. Nudimo Vam bogatu ponudu natikača sa stupnjom zaštite OB, kao i natikača i cipela sa zaštitnim stupnjem O1. Zaštitna obuća sa zaštitnom kapicom ima europski certifikat EN ISO 20345:2011 te uz zaštitu po standardu EN ISO 20347 nudi zaštitu prstiju od udarca do 200 J. U ponudi imamo natikače sa stupnjom zaštite SB kao i sandale i cipele sa stupnjom zaštite S1 i S2.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: