Natikače Kopitarna Bio-Soft art. 601

Kopitarna professional, za one koji traže certificiranu, zaštitnu, anatomsku, kožnu, udobnu obuću.

Model Kopitarne s prilagođenom visinom pete, te mekanim, anatomski oblikovanim i kožom presvučenim gazištem, koji nudi odličnu amortizaciju pritiska stopala, za korištenje u kući ili na poslu. Neklizajući potplat omogućuje sigurno kretanje po svim podlogama.

Profesionalna obuća KOPITARNE zamišljena je tako da vas štiti od ozlijeda, infekcija i mikrobiološkog utjecaja. Zaštita protiv sklizanja povećava sigurnost zaposlenih u zdravstvu, hotelijerstvu, ugostiteljstvu, trgovini i raznim uslužnim djelatnostima, kao i u različitim granama lake industrije.

Više detalja

52,40 €

Više informacija

Obuća je testirana i isprobana sukladno europskim normama i standardima. Zaštitna obuća KOPITARNA je glede zaštite, koju nudi, u skladu s direktivama OVO (89/686/EEC).

Obuću izrađujemo od visoko kvalitetnih prirodnih europskih materiala u bijeloj i crnoj boji, a dio kolekcije je nudimo i u drugim modernim bojama. Protuklizna obuća povečava sigurnost osoba zaposlenih u zdravstvu i zdravstvenoj skrbi, hotelijerstvu, ugostiteljstvu, trgovini i drugim uslužnim djelatnostima te u lakoj industriji. Radna zaštitna obuća s europskim certifikatom EN ISO 20347:2012 je protuklizna SRC, antistatička A, absorbira energiju u petnom dijelu E, otporna je na ulja i goriva FO, te nudi opciju zaštite ESD. Vodootporni gornji dio WRU ima stupanj zaštite O2. Nudimo Vam bogatu ponudu natikača sa stupnjom zaštite OB, kao i natikača i cipela sa zaštitnim stupnjem O1. Zaštitna obuća sa zaštitnom kapicom ima europski certifikat EN ISO 20345:2011 te uz zaštitu po standardu EN ISO 20347 nudi zaštitu prstiju od udarca do 200 J. U ponudi imamo natikače sa stupnjom zaštite SB kao i sandale i cipele sa stupnjom zaštite S1 i S2.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: