Kopitarna klompe Clog, art. 2202

Klompe za profesionalce sa svodom od prave perforirane kože koja olakšava disanje stopala, te drvenim termoizolacijskim i apsorpcijskim potplatom sa gumenim zglobom, koji omogućuje bolje prijanjanje i tijek hoda.

Drvena baza je postavljena na poliuretansku podlogu, koja apsorbira udarce pri hodu, te onemogućuje klizanje po vodenim ili glatkim površinama. Klompe su dostupne u crnoj i bijeloj boji.

Više detalja

55,50 €

Više informacija

Drvene klompe, stupnja zaštite u skladu sa EN ISO 20347:2012

E – smanjuje udar pri hodu u petnom dijelu
OB – oprema je u skladu sa osnovnim sigurnosnim zahtjevima radne obuće
SRC – obuća je otporna na klizanje na keramičkim i čeličnim podlogama

Kopitarna professional
, za one koji traže certificiranu, zaštitnu, radnu, anatomsku, kožnu, udobnu, radnu obuću. Obuću izrađujemo od visoko kvalitetnih prirodnih europskih materiala u bijeloj i crnoj boji, a dio kolekcije je nudimo i u drugim modernim bojama. Protuklizna obuća povečava sigurnost osoba zaposlenih u zdravstvu i zdravstvenoj skrbi, hotelijerstvu, ugostiteljstvu, trgovini i drugim uslužnim djelatnostima te u lakoj industriji. Radna zaštitna obuća s europskim certifikatom EN ISO 20347:2012 je protuklizna SRC, antistatička A, absorbira energiju u petnom dijelu E, otporna je na ulja i goriva FO, te nudi opciju zaštite ESD. Vodootporni gornji dio WRU ima stupanj zaštite O2. Nudimo Vam bogatu ponudu natikača sa stupnjom zaštite OB, kao i natikača i cipela sa zaštitnim stupnjem O1. Zaštitna obuća sa zaštitnom kapicom ima europski certifikat EN ISO 20345:2011 te uz zaštitu po standardu EN ISO 20347 nudi zaštitu prstiju od udarca do 200 J. U ponudi imamo natikače sa stupnjom zaštite SB kao i sandale i cipele sa stupnjom zaštite S1 i S2.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: