Kategorije

Popis proizvoda Nippes Solingen

Postoje proizvodi koje ćete morati kupiti iznova i iznova dok postoje i proizvodi koji traju cijeli životni vijek. Glavni faktor razlikovanja je kvaliteta samog proizvoda. Kada se izrađuju ručno iz visokokvalitetnih materijala, uživat ćete puno duže. Zato najviša moguća kvaliteta je standard za sve Nippesove proizvode. Kvaliteta koja se proteže kroz čitav raspon - od škara do setova za manikuru. Nippes kvaliteta traje cijeli život.
Prikazuje 1 - 2 od 2 proizvoda
  • 12,95 €

    Nippes škarice za nokte mod. 34 - 9cm.Nippes škarice se ističu po tri čimbenika: funkcionalnost, ergonomija i preobrazba. To znači da su sve Nippes škarice oštre, ručno naoštrene u Solingenu i idealne za bilo koju aplikaciju. Savršeno leže u ruci izbjegavajući umor i podvrgavaju se intenzivnoj kontroli kvalitete prije odlaska iz radionice

    12,95 €

  • 16,66 €

    Nippes kliješta za nokte model 27 - 12cm.Tradicija je dokazana vrijednošću, pogotovo kada je dugotrajna kao Nippes kliješta za nokte. Ručno izrađena kliješta uvijek izrađena od najboljih materijala poput vrijednog čelika iz Solingena. Prekrasna tradicija s kvalitetom.

    16,66 €

Prikazuje 1 - 2 od 2 proizvoda