Kategorije


Maticna mlijec

Popis proizvoda Beurer medicinski uređaji

Prikazuje 1 - 4 od 4 proizvoda
 • 399.00 kn

  Pulsni oksimetar za prst inovativan je medicinski uređaj neinvazivnih i kontinuiranih značajki za mjerenje zasićenosti kisikom (SPO2) i pulsa (PR) arterijske krvi. S obzirom na to da je prijenosan, uređaj može mjeriti SPO2 i PR vrijednosti brzo i pouzdano. 1 godina jamstva.

  399.00 kn
 • 411.70 kn

  Pulsni oksimetar Beurer PO 35 - Određivanje arterijskog zasićenja krvi kisikom (SpO2) i srčanog ritma. Zahvaljujući kompaktnom formatu, može se koristiti kod kuće i dok ste u pokretu. Osobito pogodno za osobe s:Srčanim problemima Bronhijalnom astmom Kroničnim opstruktivnim plućnim bolestima Garancija 5 godina.

  411.70 kn
 • 545.60 kn

  Pulsni oksimetar - Određivanje arterijskog zasićenja krvi kisikom (SpO2) i srčanog pulsa (broja otkucaja srca u minuti). Indikator za netočno mjerenje. Osobito pogodno za osobe s:Srčanim problemima Bronhijalnom astmom Kroničnim opstruktivnim plućnim bolestimaGarancija 5 godina.

  545.60 kn
 • 545.60 kn

  Pomoću pulsnog oksimetra možete odrediti zasićenje arterijske krvi kisikom (SpO2) i srčani ritam (broja otkucaja srca u minuti). To može biti potrebno tijekom sporta na velikim nadmorskim visinama ili ako imate zdravstvene probleme. Vaš puls također se prikazuje grafički na zaslonu u boji.Posebno pogodan za osobe sa srčanim problemima, bronhijalnom...

  545.60 kn
Prikazuje 1 - 4 od 4 proizvoda